Këtu në Grupin Sabir Juridik ne e kuptojmë natyrën e ndjeshme kur kanë të bëjnë me çështje ligjore. Kjo është arsyeja pse për të kaluarën 9 vjet ne kemi ofruar konsultim falas fillestare në mënyrë që ju mund të shihni nëse firma jonë është e aftë të drejtë për ju. Si avokatët praktikë e përgjithshme, ne jemi të gatshëm t'ju përfaqësojë në çështje të ndryshme ligjore.

Ne jemi të përshtatshme të vendosura minuta nga Filadelfia, dhe një udhëtim të shkurtër nga New Jersey. Për ata të cilët dëshirojnë të përdorin transportin publik ne jemi një bllok nga stacioni SEPTA Milbourne.

Sabir Ligji Group

2 Locations:

Sabir-Law-Offices-Philadelphia-New-Jersey-vende

Një Ejaz. Sabir, Esq.: EJAZ@Sabirlaw.com

Mohammed I. Shariff, Esq.: MIS@Sabirlaw.com

Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm për më shumë informacion.

Emri juaj (i nevojshëm)

Email juaj (i nevojshëm)

subjekt

Mesazhi juaj

Guest Ndihmë Bashkohu Na dhe të Qëndro i Connected!